De Fotograaf

Ik ben Marco Pauws: fotograaf sinds 2011. Enthousiast, goedgemutst én professioneel. Gevestigd in Amsterdam, maar werkzaam in heel Nederland.

Al sinds mijn studie journalistiek ben ik gefascineerd in de kracht van beeld. De foto die een regering doet wankelen. De foto die de ziel blootlegt. De foto die je doet afvragen of je wel zo overtuigd bent van je overtuigingen.

Waar een boodschap overgebracht moet worden, is doelbewuste beeldvorming nodig. Daarom moeten de beelden die je verbind aan je merk of imago van professionele kwaliteit zijn. Ik help jullie graag aan dat professionele beeldmateriaal.

Of het nu zakelijke portretten, lifestyle groepsportretten zijn of een journalistieke reportage van een bedrijfsevenement: ik denk graag met jullie mee om het beste resultaat te krijgen.

Eerdere opdrachtgevers van Marco zijn onder andere: Schiphol Logistics Park, KNMI, RIVM, Pararius, Go Public, Nederlands Bijbelgenootschap, Sturdy Media, De Weekend Academie, Belkin, Sportschrijvert, De Onderwijskamer, Dwaze Zaken en Vineyard Amsterdam.

Marco fotografeert samen met zijn vrouw Claudia ook bruiloften. Bekijk hier de website met hun bruidsfotografie.  

 

Tarieven Fotoshoots

Elke shoot is anders. Neem dus contact op voor een passende offerte voor portretshoots, (bedrijfs)reportages en promoties. Om toch een idee te geven van de tarieven, vind je hieronder de vanaf-prijzen.

Portretshoots op locatie beginnen bij € 375 (excl. btw). 
Reportages van evenementen en promoties beginnen bij € 475 (excl. btw).